gardenSwimm

Unknown gardenSwimm is gevestigd aan de Terhorst 5 in Beilen.

Meer informatie over gardenSwimm in Beilen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? gardenSwimm is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. gardenSwimm organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Beilen, is gardenSwimm een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is gardenSwimm een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Terhorst 5 in Beilen om kennis te maken. Telefonisch kun je gardenSwimm bereiken via 31 593 527 032. Bekijk alvast de website: http://gardenswimm.nl/contact/ om een idee te krijgen waar gardenSwimm voor staat.

Hoe kom je bij gardenSwimm? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je gardenSwimm het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. gardenSwimm

Bezoekers bekeken ook