Franciscusgroep

Unknown Franciscusgroep is gevestigd aan de Dobbedreef 1A in Leiden.

Meer informatie over Franciscusgroep in Leiden

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Franciscusgroep is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Franciscusgroep organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Leiden, is Franciscusgroep een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Franciscusgroep een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Dobbedreef 1A in Leiden om kennis te maken. Telefonisch kun je Franciscusgroep bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.franciscusgroep.nl/site/index.php om een idee te krijgen waar Franciscusgroep voor staat.

Hoe kom je bij Franciscusgroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Franciscusgroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Franciscusgroep

Bezoekers bekeken ook