Flevo-scouts

Unknown Flevo-scouts is gevestigd aan de Gildepenningdreef 1 in Dronten.

Meer informatie over Flevo-scouts in Dronten

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Flevo-scouts is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Flevo-scouts organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Dronten, is Flevo-scouts een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Flevo-scouts een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Gildepenningdreef 1 in Dronten om kennis te maken. Telefonisch kun je Flevo-scouts bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.flevo-scouts.nl/ om een idee te krijgen waar Flevo-scouts voor staat.

Hoe kom je bij Flevo-scouts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flevo-scouts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Flevo-scouts

Bezoekers bekeken ook