Findest B.V.

Unknown Findest B.V. is gevestigd aan de De Boelelaan 1085 in Amsterdam.

Meer informatie over Findest B.V. in Amsterdam

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Findest B.V. is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Findest B.V. organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Amsterdam, is Findest B.V. een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Findest B.V. een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op De Boelelaan 1085 in Amsterdam om kennis te maken. Telefonisch kun je Findest B.V. bereiken via 31 20 893 2700. Bekijk alvast de website: http://www.findest.eu/ om een idee te krijgen waar Findest B.V. voor staat.

Hoe kom je bij Findest B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Findest B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Findest B.V.

Bezoekers bekeken ook