Exhibition Scout

Unknown Exhibition Scout is gevestigd aan de Kleine Houtweg 81 in Haarlem.

Meer informatie over Exhibition Scout in Haarlem

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Exhibition Scout is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Exhibition Scout organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Haarlem, is Exhibition Scout een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Exhibition Scout een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Kleine Houtweg 81 in Haarlem om kennis te maken. Telefonisch kun je Exhibition Scout bereiken via 31 6 42731136. Bekijk alvast de website: om een idee te krijgen waar Exhibition Scout voor staat.

Hoe kom je bij Exhibition Scout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Exhibition Scout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Exhibition Scout

Bezoekers bekeken ook