Even Buiten Zeewolde

Unknown Even Buiten Zeewolde is gevestigd aan de Dravik 10 in Zeewolde.

Meer informatie over Even Buiten Zeewolde in Zeewolde

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Even Buiten Zeewolde is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Even Buiten Zeewolde organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Zeewolde, is Even Buiten Zeewolde een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Even Buiten Zeewolde een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Dravik 10 in Zeewolde om kennis te maken. Telefonisch kun je Even Buiten Zeewolde bereiken via 31 6 51189716. Bekijk alvast de website: http://www.evenbuiten.com/ om een idee te krijgen waar Even Buiten Zeewolde voor staat.

Hoe kom je bij Even Buiten Zeewolde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Even Buiten Zeewolde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Even Buiten Zeewolde

Bezoekers bekeken ook