Duinkabouters Golfbrekers

Scouting Duinkabouters Golfbrekers is gevestigd aan de Burgemeester van Woelderenlaan 28 in Vlissingen.

Meer informatie over Duinkabouters Golfbrekers in Vlissingen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Duinkabouters Golfbrekers is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Duinkabouters Golfbrekers organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Vlissingen, is Duinkabouters Golfbrekers een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Duinkabouters Golfbrekers een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Burgemeester van Woelderenlaan 28 in Vlissingen om kennis te maken. Telefonisch kun je Duinkabouters Golfbrekers bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scoutinggolfbrekers.nl/ om een idee te krijgen waar Duinkabouters Golfbrekers voor staat.

Hoe kom je bij Duinkabouters Golfbrekers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Duinkabouters Golfbrekers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Duinkabouters Golfbrekers

Bezoekers bekeken ook