De Zonnegloren

Unknown De Zonnegloren is gevestigd aan de Bovendiepsterweg 2 in Sellingen.

Meer informatie over De Zonnegloren in Sellingen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? De Zonnegloren is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. De Zonnegloren organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Sellingen, is De Zonnegloren een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is De Zonnegloren een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Bovendiepsterweg 2 in Sellingen om kennis te maken. Telefonisch kun je De Zonnegloren bereiken via 31 6 21838682. Bekijk alvast de website: http://www.dezonnegloren.nl/ om een idee te krijgen waar De Zonnegloren voor staat.

Hoe kom je bij De Zonnegloren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zonnegloren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. De Zonnegloren

Bezoekers bekeken ook