De Vrijenberg

Unknown De Vrijenberg is gevestigd aan de Beekbergerweg 43 in Loenen.

Meer informatie over De Vrijenberg in Loenen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? De Vrijenberg is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. De Vrijenberg organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Loenen, is De Vrijenberg een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is De Vrijenberg een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Beekbergerweg 43 in Loenen om kennis te maken. Telefonisch kun je De Vrijenberg bereiken via 31 55 505 2120. Bekijk alvast de website: http://www.vrijenberg-loenen.nl/ om een idee te krijgen waar De Vrijenberg voor staat.

Hoe kom je bij De Vrijenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Vrijenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. De Vrijenberg

Bezoekers bekeken ook