De Struners

Unknown De Struners is gevestigd aan de Ommelanderstraat in Ten Boer.

Meer informatie over De Struners in Ten Boer

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? De Struners is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. De Struners organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Ten Boer, is De Struners een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is De Struners een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Ommelanderstraat in Ten Boer om kennis te maken. Telefonisch kun je De Struners bereiken via 31 15 840 7709. Bekijk alvast de website: http://www.destruners.nl/ om een idee te krijgen waar De Struners voor staat.

Hoe kom je bij De Struners? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Struners het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. De Struners

Bezoekers bekeken ook