De Sjorring

Unknown De Sjorring is gevestigd aan de Moleneind 1 in Prinsenbeek.

Meer informatie over De Sjorring in Prinsenbeek

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? De Sjorring is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. De Sjorring organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Prinsenbeek, is De Sjorring een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is De Sjorring een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Moleneind 1 in Prinsenbeek om kennis te maken. Telefonisch kun je De Sjorring bereiken via 31 76 541 8620. Bekijk alvast de website: https://www.thomas-more.nl/ om een idee te krijgen waar De Sjorring voor staat.

Hoe kom je bij De Sjorring? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Sjorring het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. De Sjorring

Bezoekers bekeken ook