De Scouthorst

Unknown De Scouthorst is gevestigd aan de Nevelhorstpad 7 in Didam.

Meer informatie over De Scouthorst in Didam

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? De Scouthorst is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. De Scouthorst organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Didam, is De Scouthorst een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is De Scouthorst een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Nevelhorstpad 7 in Didam om kennis te maken. Telefonisch kun je De Scouthorst bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scouting-didam.nl/ om een idee te krijgen waar De Scouthorst voor staat.

Hoe kom je bij De Scouthorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Scouthorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. De Scouthorst

Bezoekers bekeken ook