De Rotsblokken

Unknown De Rotsblokken is gevestigd aan de Diependalseweg 3 in Arnhem.

Meer informatie over De Rotsblokken in Arnhem

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? De Rotsblokken is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. De Rotsblokken organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Arnhem, is De Rotsblokken een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is De Rotsblokken een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Diependalseweg 3 in Arnhem om kennis te maken. Telefonisch kun je De Rotsblokken bereiken via . Bekijk alvast de website: https://degeuzenarnhem.nl/ om een idee te krijgen waar De Rotsblokken voor staat.

Hoe kom je bij De Rotsblokken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Rotsblokken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. De Rotsblokken

Bezoekers bekeken ook