De Haven

Vereniging of organisatie De Haven is gevestigd aan de Klingelbeekseweg 45 in Arnhem.

Meer informatie over De Haven in Arnhem

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? De Haven is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. De Haven organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Arnhem, is De Haven een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is De Haven een Vereniging of organisatie een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Vereniging of organisatie op Klingelbeekseweg 45 in Arnhem om kennis te maken. Telefonisch kun je De Haven bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.degeuzenarnhem.nl/ om een idee te krijgen waar De Haven voor staat.

Hoe kom je bij De Haven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Haven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. De Haven

Bezoekers bekeken ook