De Eempad

Scouting De Eempad is gevestigd aan de Verdistraat 18 in Bunschoten-Spakenburg.

Meer informatie over De Eempad in Bunschoten-Spakenburg

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? De Eempad is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. De Eempad organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Bunschoten-Spakenburg, is De Eempad een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is De Eempad een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Verdistraat 18 in Bunschoten-Spakenburg om kennis te maken. Telefonisch kun je De Eempad bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.deeempad.nl/ om een idee te krijgen waar De Eempad voor staat.

Hoe kom je bij De Eempad? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Eempad het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. De Eempad

Bezoekers bekeken ook