Corvus Corone

Scouting Corvus Corone is gevestigd aan de Keizerspoeldijk 1 in Den Oever.

Meer informatie over Corvus Corone in Den Oever

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Corvus Corone is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Corvus Corone organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Den Oever, is Corvus Corone een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Corvus Corone een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Keizerspoeldijk 1 in Den Oever om kennis te maken. Telefonisch kun je Corvus Corone bereiken via 31 6 30668592. Bekijk alvast de website: om een idee te krijgen waar Corvus Corone voor staat.

Hoe kom je bij Corvus Corone? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Corvus Corone het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Corvus Corone

Bezoekers bekeken ook