Clubhuis 'Weest Paraat'

Clubhuis 'Weest Paraat' is gevestigd aan de W.G. Bootlaan 8 in Burgh-Haamstede.

Meer informatie over Clubhuis 'Weest Paraat' in Burgh-Haamstede

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Clubhuis 'Weest Paraat' is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Clubhuis 'Weest Paraat' organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een in de buurt van Burgh-Haamstede, is Clubhuis 'Weest Paraat' een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Clubhuis 'Weest Paraat' een een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze op W.G. Bootlaan 8 in Burgh-Haamstede om kennis te maken. Telefonisch kun je Clubhuis 'Weest Paraat' bereiken via . Bekijk alvast de website: om een idee te krijgen waar Clubhuis 'Weest Paraat' voor staat.

Hoe kom je bij Clubhuis 'Weest Paraat'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Clubhuis 'Weest Paraat' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Clubhuis ‘Weest Paraat’

Bezoekers bekeken ook