Clubhuis Scouting Klimopgroep

Vereniging of organisatie Clubhuis Scouting Klimopgroep is gevestigd aan de Zuiveringspad 1 in Waddinxveen.

Meer informatie over Clubhuis Scouting Klimopgroep in Waddinxveen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Clubhuis Scouting Klimopgroep is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Clubhuis Scouting Klimopgroep organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Waddinxveen, is Clubhuis Scouting Klimopgroep een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Clubhuis Scouting Klimopgroep een Vereniging of organisatie een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Vereniging of organisatie op Zuiveringspad 1 in Waddinxveen om kennis te maken. Telefonisch kun je Clubhuis Scouting Klimopgroep bereiken via . Bekijk alvast de website: https://www.klimopgroep.nl/ om een idee te krijgen waar Clubhuis Scouting Klimopgroep voor staat.

Hoe kom je bij Clubhuis Scouting Klimopgroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Clubhuis Scouting Klimopgroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Clubhuis Scouting Klimopgroep

Bezoekers bekeken ook