Clubgebouw Hordehol

Unknown Clubgebouw Hordehol is gevestigd aan de Strokelweg 6 in Harderwijk.

Meer informatie over Clubgebouw Hordehol in Harderwijk

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Clubgebouw Hordehol is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Clubgebouw Hordehol organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Harderwijk, is Clubgebouw Hordehol een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Clubgebouw Hordehol een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Strokelweg 6 in Harderwijk om kennis te maken. Telefonisch kun je Clubgebouw Hordehol bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.verbraakmargrietgroep.nl/ om een idee te krijgen waar Clubgebouw Hordehol voor staat.

Hoe kom je bij Clubgebouw Hordehol? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Clubgebouw Hordehol het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Clubgebouw Hordehol

Bezoekers bekeken ook