Clubgebouw ‘De Vesting’

Clubgebouw ‘De Vesting’ is gevestigd aan de Kalverdijkje 87 in Leeuwarden.

Meer informatie over Clubgebouw ‘De Vesting’ in Leeuwarden

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Clubgebouw ‘De Vesting’ is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Clubgebouw ‘De Vesting’ organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een in de buurt van Leeuwarden, is Clubgebouw ‘De Vesting’ een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Clubgebouw ‘De Vesting’ een een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze op Kalverdijkje 87 in Leeuwarden om kennis te maken. Telefonisch kun je Clubgebouw ‘De Vesting’ bereiken via . Bekijk alvast de website: om een idee te krijgen waar Clubgebouw ‘De Vesting’ voor staat.

Hoe kom je bij Clubgebouw ‘De Vesting’? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Clubgebouw ‘De Vesting’ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Clubgebouw ‘De Vesting’

Bezoekers bekeken ook