Christiaan de Wet

Unknown Christiaan de Wet is gevestigd aan de Middelweg 10 in Dordrecht.

Meer informatie over Christiaan de Wet in Dordrecht

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Christiaan de Wet is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Christiaan de Wet organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Dordrecht, is Christiaan de Wet een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Christiaan de Wet een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Middelweg 10 in Dordrecht om kennis te maken. Telefonisch kun je Christiaan de Wet bereiken via 31 78 631 6096. Bekijk alvast de website: http://www.christiaandewet.nl/ om een idee te krijgen waar Christiaan de Wet voor staat.

Hoe kom je bij Christiaan de Wet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christiaan de Wet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Christiaan de Wet

Bezoekers bekeken ook