Christelijke Scoutinggroep Burmania

Unknown Christelijke Scoutinggroep Burmania is gevestigd aan de Kalverdijkje 87 in Leeuwarden.

Meer informatie over Christelijke Scoutinggroep Burmania in Leeuwarden

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Christelijke Scoutinggroep Burmania is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Christelijke Scoutinggroep Burmania organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Leeuwarden, is Christelijke Scoutinggroep Burmania een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Christelijke Scoutinggroep Burmania een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Kalverdijkje 87 in Leeuwarden om kennis te maken. Telefonisch kun je Christelijke Scoutinggroep Burmania bereiken via 31 6 39411656. Bekijk alvast de website: https://burmania.nl/ om een idee te krijgen waar Christelijke Scoutinggroep Burmania voor staat.

Hoe kom je bij Christelijke Scoutinggroep Burmania? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke Scoutinggroep Burmania het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Christelijke Scoutinggroep Burmania

Bezoekers bekeken ook