Chr. Scoutinggroep Jan van Riebeeck

Scouting Chr. Scoutinggroep Jan van Riebeeck is gevestigd aan de Boedelhofweg 108 in Eefde.

Meer informatie over Chr. Scoutinggroep Jan van Riebeeck in Eefde

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Chr. Scoutinggroep Jan van Riebeeck is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Chr. Scoutinggroep Jan van Riebeeck organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Eefde, is Chr. Scoutinggroep Jan van Riebeeck een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Chr. Scoutinggroep Jan van Riebeeck een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Boedelhofweg 108 in Eefde om kennis te maken. Telefonisch kun je Chr. Scoutinggroep Jan van Riebeeck bereiken via 31 575 544 720. Bekijk alvast de website: http://www.scouting-jvr.nl/ om een idee te krijgen waar Chr. Scoutinggroep Jan van Riebeeck voor staat.

Hoe kom je bij Chr. Scoutinggroep Jan van Riebeeck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chr. Scoutinggroep Jan van Riebeeck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Chr. Scoutinggroep Jan van Riebeeck

Bezoekers bekeken ook