Canisiusgroep Scouting Kloosterzande

Scouting Canisiusgroep Scouting Kloosterzande is gevestigd aan de in Kloosterzande.

Meer informatie over Canisiusgroep Scouting Kloosterzande in Kloosterzande

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Canisiusgroep Scouting Kloosterzande is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Canisiusgroep Scouting Kloosterzande organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Kloosterzande, is Canisiusgroep Scouting Kloosterzande een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Canisiusgroep Scouting Kloosterzande een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op in Kloosterzande om kennis te maken. Telefonisch kun je Canisiusgroep Scouting Kloosterzande bereiken via . Bekijk alvast de website: https://nl-nl.facebook.com/canisiusgroep/ om een idee te krijgen waar Canisiusgroep Scouting Kloosterzande voor staat.

Hoe kom je bij Canisiusgroep Scouting Kloosterzande? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Canisiusgroep Scouting Kloosterzande het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Canisiusgroep Scouting Kloosterzande

Bezoekers bekeken ook