Camping de Plaats

Kampeerterrein Camping de Plaats is gevestigd aan de Vaarbekerweg 15 in t Harde.

Meer informatie over Camping de Plaats in t Harde

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Camping de Plaats is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Camping de Plaats organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kampeerterrein in de buurt van t Harde, is Camping de Plaats een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Camping de Plaats een Kampeerterrein een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Kampeerterrein op Vaarbekerweg 15 in t Harde om kennis te maken. Telefonisch kun je Camping de Plaats bereiken via 31 525 661 057. Bekijk alvast de website: http://www.campingdeplaats.nl/ om een idee te krijgen waar Camping de Plaats voor staat.

Hoe kom je bij Camping de Plaats? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping de Plaats het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Camping de Plaats

Bezoekers bekeken ook