Calandtroep

Scouting Calandtroep is gevestigd aan de Noorderkanaalweg 26 in Rotterdam.

Meer informatie over Calandtroep in Rotterdam

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Calandtroep is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Calandtroep organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Rotterdam, is Calandtroep een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Calandtroep een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Noorderkanaalweg 26 in Rotterdam om kennis te maken. Telefonisch kun je Calandtroep bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.calandtroep.nl/ om een idee te krijgen waar Calandtroep voor staat.

Hoe kom je bij Calandtroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Calandtroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Calandtroep

Bezoekers bekeken ook