C.B.C. Aan de Hand

Jeugdzorg C.B.C. Aan de Hand is gevestigd aan de Hoogenboomsweg 1a in Scharendijke.

Meer informatie over C.B.C. Aan de Hand in Scharendijke

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? C.B.C. Aan de Hand is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. C.B.C. Aan de Hand organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Jeugdzorg in de buurt van Scharendijke, is C.B.C. Aan de Hand een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is C.B.C. Aan de Hand een Jeugdzorg een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Jeugdzorg op Hoogenboomsweg 1a in Scharendijke om kennis te maken. Telefonisch kun je C.B.C. Aan de Hand bereiken via 31 111 671 321. Bekijk alvast de website: https://www.aandehand.org/ om een idee te krijgen waar C.B.C. Aan de Hand voor staat.

Hoe kom je bij C.B.C. Aan de Hand? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je C.B.C. Aan de Hand het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. C.B.C. Aan de Hand

Bezoekers bekeken ook