Buitencentrum Scouts Hill

Unknown Buitencentrum Scouts Hill is gevestigd aan de Geulgracht in Berg en Terblijt.

Meer informatie over Buitencentrum Scouts Hill in Berg en Terblijt

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Buitencentrum Scouts Hill is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Buitencentrum Scouts Hill organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Berg en Terblijt, is Buitencentrum Scouts Hill een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Buitencentrum Scouts Hill een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Geulgracht in Berg en Terblijt om kennis te maken. Telefonisch kun je Buitencentrum Scouts Hill bereiken via 31 6 37544980. Bekijk alvast de website: https://gemeenschapsvoorzieningenvalkenburg.weebly.com/ om een idee te krijgen waar Buitencentrum Scouts Hill voor staat.

Hoe kom je bij Buitencentrum Scouts Hill? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buitencentrum Scouts Hill het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Buitencentrum Scouts Hill

Bezoekers bekeken ook