Blokhut "de Hoed"

Unknown Blokhut "de Hoed" is gevestigd aan de Ballastweg 52 in Coevorden.

Meer informatie over Blokhut "de Hoed" in Coevorden

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Blokhut "de Hoed" is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Blokhut "de Hoed" organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Coevorden, is Blokhut "de Hoed" een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Blokhut "de Hoed" een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Ballastweg 52 in Coevorden om kennis te maken. Telefonisch kun je Blokhut "de Hoed" bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.drostengroep.nl/ om een idee te krijgen waar Blokhut "de Hoed" voor staat.

Hoe kom je bij Blokhut "de Hoed"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokhut "de Hoed" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Blokhut “de Hoed”

Bezoekers bekeken ook