Blokhut de Berkeboom

Scouting Blokhut de Berkeboom is gevestigd aan de Bergweg 16a in Neede.

Meer informatie over Blokhut de Berkeboom in Neede

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Blokhut de Berkeboom is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Blokhut de Berkeboom organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Neede, is Blokhut de Berkeboom een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Blokhut de Berkeboom een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Bergweg 16a in Neede om kennis te maken. Telefonisch kun je Blokhut de Berkeboom bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scouting-neede.nl/tc2/index.php/verhuur-main/blokhut-de-berkeboom om een idee te krijgen waar Blokhut de Berkeboom voor staat.

Hoe kom je bij Blokhut de Berkeboom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokhut de Berkeboom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Blokhut de Berkeboom

Bezoekers bekeken ook