Baracuda Zeeverkenners

Scouting Baracuda Zeeverkenners is gevestigd aan de Verlengde Hoogravenseweg 25 in Utrecht.

Meer informatie over Baracuda Zeeverkenners in Utrecht

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Baracuda Zeeverkenners is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Baracuda Zeeverkenners organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Utrecht, is Baracuda Zeeverkenners een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Baracuda Zeeverkenners een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Verlengde Hoogravenseweg 25 in Utrecht om kennis te maken. Telefonisch kun je Baracuda Zeeverkenners bereiken via 31 6 29004346. Bekijk alvast de website: http://baracuda-zv.nl/ om een idee te krijgen waar Baracuda Zeeverkenners voor staat.

Hoe kom je bij Baracuda Zeeverkenners? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Baracuda Zeeverkenners het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Baracuda Zeeverkenners

Bezoekers bekeken ook