B.I.M. Bakenesser

Unknown B.I.M. Bakenesser is gevestigd aan de Wagenweg 240a in Haarlem.

Meer informatie over B.I.M. Bakenesser in Haarlem

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? B.I.M. Bakenesser is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. B.I.M. Bakenesser organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Haarlem, is B.I.M. Bakenesser een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is B.I.M. Bakenesser een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Wagenweg 240a in Haarlem om kennis te maken. Telefonisch kun je B.I.M. Bakenesser bereiken via 31 6 28256216. Bekijk alvast de website: http://www.bim-bakenessergroep.nl/ om een idee te krijgen waar B.I.M. Bakenesser voor staat.

Hoe kom je bij B.I.M. Bakenesser? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B.I.M. Bakenesser het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. B.I.M. Bakenesser

Bezoekers bekeken ook