Athabascangroep Hilversum

Scouting Athabascangroep Hilversum is gevestigd aan de Kolhornseweg 5 in Hilversum.

Meer informatie over Athabascangroep Hilversum in Hilversum

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Athabascangroep Hilversum is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Athabascangroep Hilversum organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Hilversum, is Athabascangroep Hilversum een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Athabascangroep Hilversum een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Kolhornseweg 5 in Hilversum om kennis te maken. Telefonisch kun je Athabascangroep Hilversum bereiken via . Bekijk alvast de website: https://athab2020.athabascan.nl/ om een idee te krijgen waar Athabascangroep Hilversum voor staat.

Hoe kom je bij Athabascangroep Hilversum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Athabascangroep Hilversum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Athabascangroep Hilversum

Bezoekers bekeken ook