Albert Schweitzergroep‎

Vereniging of organisatie Albert Schweitzergroep‎ is gevestigd aan de Kromwijkerdijk 116 in Woerden.

Meer informatie over Albert Schweitzergroep‎ in Woerden

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Albert Schweitzergroep‎ is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Albert Schweitzergroep‎ organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Woerden, is Albert Schweitzergroep‎ een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Albert Schweitzergroep‎ een Vereniging of organisatie een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Vereniging of organisatie op Kromwijkerdijk 116 in Woerden om kennis te maken. Telefonisch kun je Albert Schweitzergroep‎ bereiken via 31 348 411 500. Bekijk alvast de website: http://www.scowo.nl/ om een idee te krijgen waar Albert Schweitzergroep‎ voor staat.

Hoe kom je bij Albert Schweitzergroep‎? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Albert Schweitzergroep‎ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Albert Schweitzergroep‎

Bezoekers bekeken ook