Admiralengroep

Unknown Admiralengroep is gevestigd aan de J.A. van Seumerenlaan 3 in Uithoorn.

Meer informatie over Admiralengroep in Uithoorn

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Admiralengroep is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Admiralengroep organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Uithoorn, is Admiralengroep een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Admiralengroep een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op J.A. van Seumerenlaan 3 in Uithoorn om kennis te maken. Telefonisch kun je Admiralengroep bereiken via 31 297 530 663. Bekijk alvast de website: https://www.admiralengroep.nl/ om een idee te krijgen waar Admiralengroep voor staat.

Hoe kom je bij Admiralengroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Admiralengroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Admiralengroep

Bezoekers bekeken ook