Abel Tasmangroep

Unknown Abel Tasmangroep is gevestigd aan de Drooghe Bol 1001 in Julianadorp.

Meer informatie over Abel Tasmangroep in Julianadorp

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Abel Tasmangroep is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Abel Tasmangroep organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Julianadorp, is Abel Tasmangroep een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Abel Tasmangroep een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Drooghe Bol 1001 in Julianadorp om kennis te maken. Telefonisch kun je Abel Tasmangroep bereiken via . Bekijk alvast de website: om een idee te krijgen waar Abel Tasmangroep voor staat.

Hoe kom je bij Abel Tasmangroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Abel Tasmangroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Abel Tasmangroep

Bezoekers bekeken ook